Benefietconcert op zaterdagavond 12 oktober 19.30 uur

Benefietconcert t.b.v.  Stichting Hulp Tsjernobylkinderen Zwolle**

 

Op zaterdagavond 12 oktober is er een benefietconcert in de Buitenkerk. Aanvang 19.30 uur (kerk open vanaf 18.45 uur).

Onze Schola, het Kamper Byzantijns Kozakkenkoor en de kinderen uit Tsjernobyl geven een concert waarvan de opbrengst naar de kinderen gaat. Kinderen uit Wit-Rusland die 7 weken in Zwolle en omgeving verblijven om geestelijk en lichamelijk een enorme boost op te doen. In deze periode krijgen ze gezond eten, schone lucht en liefdevolle aandacht in een gastgezin. De kinderen zijn hier tussen 31 augustus t/m 21 oktober.

** De kerken in Berkum – Zwolle hebben gezamenlijk een stichting voor de kinderen uit het rampgebied in het leven geroepen: Het belangrijkste doel van de stichting is eens per twee jaar een groep kinderen uit het stralingsgebied van de Tsjernobylramp in Wit-Rusland naar de gemeente Zwolle te laten komen. Daarnaast probeert de stichting in het tussenliggende jaar andere hulpprojecten te realiseren.

Bezoek 2017