AFGELASTING Stilte vesper in de 40 dagen tijd

Afgelasting

Zondagmiddagvesper in de 40 dagen tijd afgelast.

BELANGRIJK: Gezien de recente ontwikkelingen zijn we genoodzaakt om de vesper van a.s. zondag af te gelasten. Wij hadden graag voor u gezongen maar dit is overmacht. Daarbij willen we de verantwoordelijkheid nemen om kwetsbare doelgroepen niet extra in gevaar te brengen. Graag tot een volgende keer.

Zondagmiddagvesper in de 40 dagen tijd afgelast.

Op 15 maart verzorgt de Schola Cantorum Campensis onder leiding van Ditty van den Berg weer een gregoriaanse vesper in de Buitenkerk (Buitennieuwstraat). De vesper begint om 16.30 uur. De korte lezing uit de Bijbel gaat, verrassend misschien, over sport. De apostel Paulus vergelijkt zichzelf met een hardloper die de wedstrijd wil winnen. Hij wil de prijs in de wacht slepen en moet daarvoor trainen. De kerk heeft die passage uitgekozen voor deze zondag in de veertig dagen van voorbereiding op het Paasfeest. Riemer Roukema zal hierbij een korte overweging houden. En afgezien hiervan: de gregoriaanse zang wil u in contact brengen met de aloude inspiratiebron die nooit uitgeput raakt.

Praktisch: na afloop is er een collecte voor de gemaakte kosten.